Enguany, l’Ajuntament oferirà per primera vegada un curs de llenguatge administratiu en valencià per als seus treballadors auxiliars i administratius. Els objectius principals del curs són l’anàlisi del llenguatge administratiu, l’aprenentatge de l’elaboració dels documents més utilitzats en l’administració local segons els criteris del Manual d’estil de l’Ajuntament i l’aplicació dels recursos informàtics per dur a terme aquesta labor. L’encarregada de dur a terme aquesta formació és l’Agència de Promoció del Valencià de Benicarló i tindrà una durada des del 10 de setembre fins al 15 de desembre de 2018.

Alguns dels conceptes que s’impartiran al curs són: criteris de redacció, signes de puntuació, llenguatge igualitari o tipus de documents administratius com la convocatòria, la carta, el certificat, el decret o l’anunci, entre altres.

Aquest curs forma part del Pla de formació interna de l’Ajuntament als seus treballadors i està homologat per l’Institut Valencià de l’Administració Pública. Així, l’alumnat que supere el curs obtindrà un certificat d’aprofitament amb validesa administrativa.