La regidora i portaveu de Compromís a Benicarló, Marta Escudero, i el senador Jordi Navarrete han comparegut en Roda de premsa per tal de celebrar l’augment en les freqüències dels trens al Maestrat, però al mateix temps han demanat fermesa al partit socialista a l’hora de complir amb aquest anunci. Així mateix, han instat al Govern espanyol a accelerar qüestions bàsiques, com l’adquisició de trens, la formació dels professionals o l’adaptació de les estacions.

En paraules del senador Jordi Navarrete, “des de Compromís estarem al damunt per tal de comprovar que efectivament es compleix la promesa del Ministre Àbalos d’augmentar les freqüències de trens i que a més ens asseguren que han adquirit els trens, que han format els maquinistes i que adequaran les estacions”.

Per la seua banda, la regidora Marta Escudero ha afirmat que “Si realment es materialitza esta notícia, es tractarà d’un triomf de la societat civil que ha anat fent molta força al llarg de molts anys demanant allò que ens pertoca”. “També cal felicitar el treball polític que estem fent des de Compromís durant tot aquest temps, un treball coherent i amb un únic objectiu: el aconseguir unes infraestructures dignes per a les comarques del nord” ha afegit.

Ací teniu, gràcies a MaestratTv, el vídeo de la Roda de premsa: