La Calamanda entrevista a Marta Escudero, candidata a l’alcaldia del pacte conjunt entre Compromís i Esquerra Republicana Benicarló per a les eleccions del pròxim maig. Entre altres qüestions es tracda de com ha estat la negociació del pacte, el territori comú que comparteixen ambdós formacions polítiques, la ubicació dels tres primers noms de la llista desvetllats fins ara, la mateixa Marta, Ximo Bueno i Josep Barberà, així com quines són les temàtiques que cal abordar per tal de construir un canvi a la localitat. La valoració de l’aparició d’altres formacions en l’espectre polític municipal també han segut temàtiques tractades al llarg de l’entrevista. Per Escudero els diferents sectors que conformen l’economia de Benicarló integren i conformen una xarxa que cal cuidar ja que tot està íntimament lligat.