Marta Escudero, casada i amb dos fills, va nàixer l’any 1976 a Benicarló, on va cursar els estudis primaris i batxillerat.

A l’any 94, va marxar cap a València on es va llicenciar en Ciències Biològiques, especialitzant-se en la branca de Bioquímica i Biologia Molecular (1999). Posteriorment va obtindre el Diploma d’Estudis Avançats en Bioquímica Clínica, Mèdica i Immunologia. Més recentment ha cursat els estudis de Postgrau a distància “Alimentació natural i complements dietètics” i el Mòdul de Tècnic Superior en Nutrició i Dietètica a IES Josep Vilaplana de Vinaròs.

Per motius de treball ha residit durant molts anys fora de Benicarló. Primer a València, on va col•laborar com a becària d’investigació a la Facultat de Medicina. Després es va traslladar a Madrid, on va treballar amb una multinacional farmacèutica, Izasa S.A., ocupant el càrrec d’ d’Especialista en Aplicacions clíniques en citometria de fluxe i citogenètica.

Al 2006 va sorgir l’oportunitat d’obrir un negoci propi en Benicarló, un centre de nutrició i dietètica i va decidir tornar a casa per treballar com a dietista. Des de l’any 2013 a més també es propietària d’un altre centre a Vinaròs.

A més, també ha participat en tasques divulgatives i docents, oferint xerrades sobre alimentació saludable i bons hàbits nutricionals a alumnes de 1er i 2on d’Educació Primària de Benicarló.

Des del punt de vista personal, una de les seues majors inquietuds és la natura i el medi ambient, raó per la qual està associada i ha col•laborat amb regularitat amb l’Associació El Cau de Vinaròs.
El fet de ser mare també li ha despertat interès per l’educació i atenció dels més menuts i és per això que també forma part de l’Associació De Maternitat i Criança de Benicarló i de Creu Roja.
I per últim, el seu interés per la nostra terra i les nostres tradicions fa que siga també sòcia activa de l’associació cultual “Ateneu de Benicarló” així com del “Grup de Dances La Sotà”

Escudero és actual portaveu local de Compromís, a més és membre de l’executiva comarcal de Compromís Maestrat-Ports, així com membre de l’executiva nacional de Bloc Nacionalista Valencià (partit integrant de la coalició).

Cal recordar que a les passades eleccions municipals i autonòmiques de 2011, Escudero ja va formar part de la llista municipal del Bloc-Compromís, on anava en el 6é lloc, i que a més va anar de nº 3 en la candidatura a les Corts Valencianes per la província de Castelló.

 

logo compromis