Davant les darreres declaracions de la regidora del PP Maria Ortiz on afirmava que enguany l’Ajuntament de Benicarló s’ha estalviat 62.000 euros amb la nova gestió de neteja de les platges, el grup municipal de Compromís a Benicarló mostra la seua indignació i preocupació. En paraules de Joan Manuel Ferrer, regidor de Compromís: “clar que ens hem estalviat diners; amb un servei de neteja i manteniment tan deficient és normal”, i ha recordat que “han hagut platges de Benicarló com per exemple la Caracola, que recordem té bandera blava, on no ha passat el tractor de neteja en tot l’estiu. A més, al Morrongo per culpa de l’avaria del tractor han estat 15 dies sense el servei. I per no parlar de la platja del Gurugú, que ha mantingut un estat totalment inacceptable per a un poble turístic com és Benicarló”.

Cal recordar que enguany el servei de neteja de les platges s’ha dut a terme des dels serveis públis municipals però “es molt bonic dir que ens hem estalviat aquestos diners, pero a quin preu?”, es pregunta Ferrer. “Enguany les platges han estat en una situació de brutícia lamentable, amb dutxes sense funcionar, sense pasarel·les ni papereres, amb abundant pressència de gossos solts, etc. Si aquesta és la idea d’estalvi del govern del PP estem apanyats”, comenta Ferrer.

“No hem d’oblidar que un dels actius més importants de Benicarló és el turisme, i amb un competidor tan potent com Peníscola al costat no es pot mostrar aquesta deixadesa en el que respecta a les platges” afegeix Ferrer. Esperem que l’any que ve la neteja i la seguretat a les nostres platges siga millor, i no hajam de viure situacions tan vergonyoses com la de la famosa tanca submergida a la platja del Morrongo on afortunadament no vam haver de lamentar cap desgràcia pesonal greu. Això sí, la mala imatge que vam donar de cara al turisme va ser molt trista” ha conclòs el regidor de Compromís Joan Manuel Ferrer.