Segons Marta Escudero, secretària local del Bloc-Compromís de Benicarló “el comerç local és el que dóna vida als nostres carrers, el motor econòmic de la nostra ciutat. A Benicarló tenim el privilegi de tindre comerços tradicionals de molta qualitat i d’àmplia oferta. Hem d’aprofitar i gaudir del comerç de tota la vida. Entre tots podem fer que en moments difícils i complicats com estos, tinguem un Nadal viu a la nostra ciutat”.

Aquesta campanya té l’objectiu de recolzar, dinamitzar i impulsar les compres als comerços de la nostra localitat en les properes festes de Nadal, de manera que siga l’opció triada pels benicarlandos davant la forta competència que suposen les grans superfícies comercials.

“Qualsevol compra feta a la nostra ciutat és una reinversió a favor de l’economia local i del bé comú, perquè els comerços locals són propietat de veïns i veïnes del poble i els guanys generats es queden a la nostra localitat i són reinvertits en una economia sostenible i equilibrada. Cosa diferent a les grans superfícies on la propietat i els beneficis queden en mans estrangeres o del gran capital” ha afirmat Escudero.

En paraules d’Escudero, “el comerç local és un dels pilars econòmics de la nostra població, però a més, és un comerç de qualitat, més humà, més pròxim, amb un tracte personal i on s’aconsella els compradors locals sobre l’objecte a adquirir segons les necessitats, i és per això que des del Bloc-Compromís de Benicarló, demanem a la ciutadania que tinguen en compte que comprar a la nostra ciutat és potenciar el comerç local, ajudar a mantindre els llocs de treball i a fomentar l’economia benicarlanda.”

“El que pretenem és que els autònoms i xicotets comerciants siguen els que isquen beneficiats de la campanya de Nadal, gent que ha perdut molt amb l’actual conjuntura econòmica. Un sector que no només pateix les retallades, sinó que a més s’enfronta a nombroses pujades d’impostos municipals. En Bloc-Compromís apostem per l’economia productiva, per la regeneració del teixit econòmic del nostre poble, per això, mentre el govern rescata la banca, nosaltres opinem que a les nostres mans està rescatar el comerç local” ha conclòs la secretària local.