El ple de l’Ajuntament de Benicarló celebrat dijous va tirar enrere una moció presentada per instar al President de la Generalitat a pagar el deute que té amb les farmàcies valencianes.

El regidor de Bloc-Compromís Joan Manuel Ferrer manifestava respecte d’este tema que “és necessari que tots els ciutadans tinguen accés als medicaments. Si no som sensibles davant esta situació anem malament, molt malament”.

Ferrer també va celebrar que per fi la Generalitat adelantara una part del deute a les farmàcies ja que són moltes les xicotetes empreses del sector farmacèutic al País Valencià que estan en una situació límit. “Si no els paguen prompte, moltes d’estes empreses no tindran més remei que tancar i acomiadar els seus treballadors” va comentar.

Ferrer va voler fer de mediador en la picabaralla entre la portaveu del PSOE, Xaro Miralles i la regidora del PP Sarah Vallés perquè esta moció tirara endavant. Però d’una banda la insistència de la portaveu socialista a no modificar ni un punt de la moció i d’altra banda la negativa de la regidora popular a acceptar l’argumentari de la moció va fer que finalment fora rebutjada amb els vots en contra dels 13 regidors del PP. “Si no volen votar-la a favor, almenys el que poden fer és abstindre’s de manera que la moció seria aprovada” va comentar Ferrer en la seua intervenció.

“És una llàstima que en casos com estos s’anteposen els interessos partidistes i l’eterna guerra PP-PSOE a les vertaderes necessitats del carrer i dels ciutadans, i el que ha passat avui amb esta picabaralla PP-PSOE i la no aprovació de la moció n’és un exemple. Jo com a benicarlando i com a valencià sento vertadera vergonya quan entro a una farmàcia i veig les cues i la manca de medicaments. Això sí, esperem que el calendari de pagaments s’acompisca per que si no tornarem a estar en la mateixa situació” va concloure el regidor de Bloc-Compromís