Alguna cosa estarem fent bé quan la gent ens vota

Eixa és la frase que han dedicat més d’una vegada els regidors del PP de l’ajuntament de Benicarló als membres de l’oposició. Molt elegant per la seua part, sí senyor. En plan xiquets d’escola “ale ale i tú no”. Personalment em sembla una molt greu falta de respecte front als altres components de la corporació municipal, els qui, no ho oblidem, també estan ahí perquè la gent els ha votat.

Doncs bé, si jo em pose a pensar en Benicarló, en el que em passa al voltant em trobe en que per exemple, esta setmana resulta que hem perdut una subvenció de quasi 5.000€ per a la nostra biblioteca pública per a poder renovar el fons bibliogràfic. Hem “perdut” un milió i mig d’euros per què l’Ajuntament no es va presentar a un judici per defensar els nostres interessos. Ens van a pujar la taxa de l’aigua per tal de reparar unes canonades en estat deficient (ara, és precís reparar-les ara!). I tot això només esta setmana i només a Benicarló.

Si mirem més enllà, però no molt lluny, podrem veure com hem tingut una vaga general fa pocs dies. Com els farmacèutics segueixen en la seua situació límit (em fa vergonya ser valencià quan entre en una farmàcia ). Com van a desmantellar VAERSA amb un ERO que afectarà vora 500 treballadors. I tot això només son notícies d’este mes de Novembre.

Qué voleu que vos diga. Si jo fóra del PP no estaria molt orgullós de la feina dels meus, la veritat. I encara tenen la poca vergonya de dir que alguna cosa estaran fent bé quan la gent els vota. I així ens va.

Juan Gomis
Secretari Local de Comunicació