Isern: “La gent ens està traslladant el seu entusiasme en què la candidatura servisca per a aportar llum i color a la grisor que ha caracteritzat la gestió dels darrers anys”

Els jardins del Mucbe han acollit l’acte de presentació de la renovada llista amb què Compromís per Benicarló concorrerà a les pròximes eleccions. “La ciutat necessita un impuls i tenim energia, il·lusió i ganes com per a transformar Benicarló en una ciutat millor, habitable, amable i de futur”, ha manifestat la cap de llista, Núria Isern, davant uns jardins que s’han obert a tota la població i en el primer acte multitudinari.

La cap de llista ha manifestat el seu desig d’obtenir uns bons resultats que permeten ser “decisius” en la conformació del futur govern i donar un colp de timó a la política que s’ha dut en els darrers anys a la localitat.

Isern ha assenyalat algunes de les prioritats que tindrà Compromís la legislatura vinent. “Hem d’encetar d’una vegada aquells projectes que ens aporten entusiasme i que projecten la nostra ciutat cap al futur. Apostem per una nova fase del polígon industrial que permeta la instal·lació d’empreses joves i emergents per tal de retindre la fugida de cervells; un espai per als nous creadors d’arts escèniques i talent artístic i musical, modernitzar el mercat i proporcionar recursos per a l’emprenedoria. Volem gestionar fons per tal de revitalitzar el centre històric i comercial o apostar per una ciutat sostenible, verda i que ajude en la lluita contra el canvi climàtic” enfront de l’actual dinàmica “d’un govern que no escolta, que ens priva de serveis, ja siguen la piscina, espais pels joves i adolescents o la ludoteca”.

La candidata de Compromís ha explicat que ha entrat en política “perquè vull que canvien les coses. No m’agrada el que veig, no m’agrada el gris i vull que la gent torne a creure en el poder de la política municipal. Vull escoltar i tots els que estem avui ací hem assumit eixa responsabilitat i compromís”. Per això la campanya pivotarà en els grans eixos de fer de Benicarló un poble viu, habitable, amable i amb futur. “Quatre paraules carregades d’intencions que resumeixen la nostra voluntat de projectar institucionalment la nostra població i reivindicar donar resposta a les seues necessitats davant les altres institucions”, ha manifestat.

Presència de Joan Baldoví i Verònica Ruiz

El candidat a la Presidència de la Generalitat, Joan Baldoví, i la número 2 de la llista a les Corts per la circumscripció de Castelló, tinent d’alcalde de Castelló i regidora de Cultura, Patrimoni i Memòria Democràtica, Verònica Ruiz, han donat suport a Isern i a la candidatura benicarlanda. Baldoví ha assegurat que “en les pròximes eleccions es decidirà si volem solucions per a les nostres escoles o la inacció i el deteriorament dels serveis públics. Si avancem amb Núria i opcions com la nostra que cuiden a les persones o cap a les que privatitzen serveis o els tanquen. Es tracta d’això”. El candidat a la presidència de la Generalitat ha posat com a exemples les propostes de salut visual i bucodental gratuïtes o el reforç de la sanitat primària. “Hi ha molta diferència en funció de qui ens governe, i per això Núria i l’equip de Compromís han d’estar amb força a l’ajuntament benicarlando”, ha afegit.

Per la seua banda, la membre de la candidatura a les Corts per la circumscripció de Castelló, Verònica Ruiz, ha explicat com la presència de Compromís ha estat imprescindible a Castelló per a dinamitzar la cultura a la capital de les comarques del nord, el feminisme o els drets socials de les persones LGTBI.

“Per a Compromís, el municipalisme és imprescindible, igual que persones com Núria i la seua llista. Des del Consell treballarem per a fer realitat les necessitats i tots els serveis que reivindica Benicarló” ha explicat Ruiz que ha posat com a exemple “com iniciatives carregades de drets com la Llei Antidespoblament i Equitat Territorial, que conté mesures que afecten els treballadors públics per les zones de difícil cobertura i perifèriques i que milloraran aspectes com la mobilitat amb un pla que pose fi a les desigualtats territorials pot ser fonamental per resoldre problemes com la falta de metges o professionals, ja que no hi ha d’haver llocs de primera i de segona. Volem un país cohesionat i amb serveis de sud a nord”, ha conclòs.

CANDIDATURA MUNICIPAL

1 Nuria Isern Arnau

2 Jordi Maura Posas

3 Conxin Puchol Campos

4 Ivan Del Castillo Ávila

5 Àlvar Añó Antón

6 Joana Lluch Miralles

7 Oscar Paris García

8 Nani Alberich Carbó

9 Marc Julián Rodrigo

10 Catalina Cervera Pepiol

11 José Luís Guzmán Grau

12 Yvette Antón Maluenda

13 Raúl Burriel Calvet

14 Maria Valls Yvars

15 Remei Lluch Querol

16 Aureli Segarra Sans

17 Mar Queralt Orero

18 Jose Maria Querol Gellida

19 Pili Bayarri Bellés

20 Joan M.Ferrer Meseguer (Quiterio)

21 Marta Escudero Albor

S1 Josep Lluís Segura Monterde

S2 Isabel Muñoz Oliver

S3 Olga Bahent Miralles

S4 Ricardo Mascarell Moros