Núria Isern: “Volem estar connectats amb la ciutadania, escoltar les seues demandes i que coneguen de la millor forma possible què venim a oferir 

La candidata a l’alcaldia per Compromís per Benicarló, Nuria Isern, ha presentat acompanyat de Jordi Maura, la web de la coalició nuriaisern.info; una ferramenta informativa per aproximar a la ciutadania la proposta de la candidata, el programa amb el que es presenta a les eleccions i oferir vies de contacte entre la població, la ciutadania i els seus representants polítics. “Considerem fonamental facilitar la informació i que existisca un contacte real i fàcil entre els ciutadans i els càrrecs electes, per tal de recuperar el descrèdit en què ha viscut la classe política, que ha dut a molta gent a la desafecció política, a l’existir una desconnexió entre els representants i la societat. Volem estar en contacte, escoltar les seues demandes i que coneguen de la millor forma possible el que venim a oferir”, ha explicat Isern.

La web ha estat desenvolupada per una empresa local. És compatible amb qualsevol dispositiu, és clara i atractiva, emfatitza a la candidata i la candidatura. És equilibrada, harmoniosa en el seus elements, té facilitat d’enteniment i lectura. “El web ofereix seccions interactives i retroalimenta el projecte. Els usuaris poden afiliar-se, posar-se en contacte per fer donacions a la nostra proposta política o enviar a la candidata propostes, idees o queixes. Només han de posar el seu nom i seran atesos per la candidata, que està estos dies ja reunint-se amb moltíssima gent que ha apreciat que Compromís serà decisiu en el futur Consistori benicarlando”, ha afegit Maura.

A nuriaisern.info es pot trobar tota la informació de la candidatura: les notícies, l’agenda d’actes de campanya, els vídeos que hem llançat i algunes de les propostes polítiques del programa, que estan agrupades en quatre blocs (Benicarló viu, habitable, amable, amb futur), els principals eixos sobre els quals pivotarà el nostre programa electoral.

A partir de diumenge 23 la web ja lluirà la candidatura al complet de Núria i Compromís, així com la informació i perfils dels seus integrants. Aquesta nova finestra està, a més, plenament connectada amb les xarxes socials. Permet alimentar les nostres xarxes i potenciar les activitats informatives i de carrer que estem fent. Des de fa unes setmanes ens reunim amb col·lectius de la localitat i persones (autònoms, professionals, entitats culturals, del món de la pesca, de dones, etc.) i també estem presents amb parades als carrers, per tal d’acostar-nos al màxim a la gent i que tinguen un contacte directe amb la candidatura. “Tenim en marxa diversos actes oberts al públic, com la presentació del llibre ‘Carles Mulet una temporada al Senat’ este dissabte, la candidatura diumenge o mateix el dilluns 24, amb la presència del regidor de Mobilitat de València Giuseppe Grezzi per parlar de transport sostenible, canvi climàtic, energia i transport de persones i amb el que farem una ruta per la població i parlarem de les experiències de la ciutat de València”, ha conclòs Isern.