La ferramenta ofereix també la possibilitat de col·laborar amb la candidatura municipal

Benicarló, 19 de febrer de 2023

La candidata a l’alcaldia per Compromís per Benicarló, Nuria Isern, ha donat a conèixer l’activació a Internet d’un formulari per facilitar la participació del veïnat en el disseny de les propostes electorals amb les que la coalició acudirà a les properes eleccions del 28 de maig. 

Des de les nostres xarxes socials o des del web comprom.is/actua es podrà contribuir en el programa electoral, fent clic a la imatge destacada amb el lema fes clic i actua!. A continuació, es demana la proposta i el seu nom i correu electrònic per poder-lo contactar i se li pregunta també si vol rebre informació o col·laborar amb la candidatura”, ha explicat Isern. La ferramenta pretén afavorir que qualsevol persona que tinga una idea o recomanació que considere interessant (com per exemple millorar la neteja urbana o l’asfaltat de determinat carrer), puga fer-nos-la arribar i ajudar a fer el millor programa electoral possible que ajude a millorar la nostra població. 

La candidata a l’alcaldia, Nuria Isern, ha fet una crida: “volem que ens faces arribar les teues idees per millorar la nostra població. Hi ha molts camps en els que pots fer propostes (comerç, turisme, festes, model econòmic, cultura, medi ambient, agricultura, salut, esport, educació, benestar social, treball, igualtat, participació, modernització…). Implica’t en la ciutat que volem. Ajuda’ns a fer un millor Benicarló. És faena de tots i serà un honor comptar amb la teua col·laboració”, ha indicat.

La candidata segueix mantenint reunions amb diferents col·lectius socials. “Estem molt il·lusionats amb aquesta nova etapa i la gent que està acudint a la nostra formació perquè considera que tindrem molt a dir en el futur de la localitat. Estem ja posats plenament en la faena d’aconseguir els millors resultats possibles en unes eleccions que s’auguren molt complexes i per al que necessitarem la implicació de molta gent”, ha conclòs.