Les obres del Mercat han hagut d’aturar-se per afectar la maquinària a sòtans i a serveis bàsics de diferents negocis de l’entorn de la plaça que s’està reformant, el que evidencia un total descontrol

Els regidors de Compromís de Benicarló, Marta Escudero i Josep Lluis Segura, s’interessaran pels contratemps que s’està trobant l’execució de les obres de reforma de l’entorn del mercat municipal, que van començar el mes passat. Per Escudero “no pareix justificable que una obra que ha estat anunciada diverses vegades i que arriba al final de la legislatura i en un moment econòmicament delicat pels comerços per la caiguda del consum provocada per la invasió d’Ucraïna i la proximitat de les dates nadalenques, es trobe amb problemes tècnics que considerem importants i que obliguen a paralitzar-ne els treballs”.

Per a Compromís això demostra que “no hi ha una adequada supervisió dels projectes, es desconeix la realitat d’on s’està actuant i arranquen les obres sense tindre tots els extrems sota control, tal com hem pogut veure en obres com l’execució del bulevard de l’antiga N-340 o en l’explotació de la piscina municipal”. Des de la coalició no s’entén que a l’iniciar-se les obres i en foradar s’arribe als sòtans de negocis propers, on tothom sap hi ha magatzems. “Alguna cosa està fallant en la supervisió dels projectes i de plànols de serveis per part de les regidories de Comerç i Urbanisme quan, lamentablement, ens trobem de nou, amb una obra paralitzada, en un àmbit central de forta activitat econòmica on l’accés a la ciutadania es trobarà afectat”, ha afegit.

Davant aquesta nova demostració “d’improvisació, descontrol i presses”, que estan perjudicant els comerciants del mercat que es veuen amb unes obres que aquest dijous es van haver d’interrompre i sense el promés aparcament de vehicles que pal·liara la destrucció dels llocs afectats per les obres i el projecte en execució, els regidors de Compromís reclamaran mesures compensatòries pels afectats i demanaran explicacions als responsables polítics de les àrees implicades. “Els desencerts i demores en l’execució dels projectes i obres urbanístiques s’estan convertint en la tònica habitual, deixant a la nostra ciutat en un estat d’incertesa i patiment continuat. Cal recuperar el to que li cal a la nostra ciutat i això passa per millorar urgentment la gestió municipal», ha conclòs la portaveu municipal dels valencianistes.