La Piscina Municipal de Benicarló ha estrenat un ascensor aquàtic que amplia les possibilitats de mobilitat per als seus usuaris en un 100%. El nou equipament, demandat per la ciutadania a través dels pressupostos participatius, ha suposat una inversió de 5.500 euros.

La instal·lació consta d’una cadira que funciona com un ascensor amb rodes i s’engega accionant una bateria. L’aparell permet que persones amb discapacitat, però també aquells amb lesions temporals que han de fer rehabilitació o gent gran, puguen accedir a qualsevol dels dos vasos d’aigua d’aquestes instal·lacions: la piscina gran i la d’aigua calenta.

La responsable de l’Àrea de Participació Ciutadana, Susana Pérez, ha explicat que «aquesta acció és el resultat de la demanda dels ciutadans als pressupostos participatius» i ha mostrat el seu agraïment a Cocemfe, «que ens ha ajudat a fer realitat aquest projecte que ens encamina al model de ciutat que vol la nostra societat, democràtica i participativa».