La regidora de Joventut, Susana Pérez ha presentat la programació de la nova edició de la Fira de la Joventut, una trobada amb voluntat comarcal que enguany se celebrarà el 30 de juny. L’actuació a les 23.00 hores del grup Blaumut, que combina el folk, el pop la música clàssica i la cançó d’autor, serà una de les principals atraccions de la fira.

Pérez s’ha mostrat molt satisfeta per la programació de la fira i ha remarcat que «és molt necessari que les institucions creen espais alternatius per a la nostra joventut, i amb aquesta fira obrim una finestra per mostrar de què és capaç la nostra joventut». «Aquesta fira ha de servir per crear sinergies i fer xarxa col·laborativa entre la nostra joventut», ha subratllat la regidora.

Una de les principals novetats d’enguany a la fira serà la recuperació dels Autos Locos, una cursa que s’havia deixat de programar des de 2014 i que respon a una de les reivindicacions dels joves benicarlandos. La cursa començarà a les 17.00 hores, encara que prèviament, a les 11.00 del matí, tindrà una representació teatral al voltant de la temàtica de cadascun dels 9 autos.

Respecte del seguit d’activitats, que s’han programat a la plaça de la Constitució, enguany tractaran sobre la tecnologia, i al seu voltant s’organitzaran tallers, xarrades i demostracions pràctiques des de les 18.00 fins a les 21.30 hores. A més, la plaça acollirà tres exposicions: «Donant la cara», «No em toques el WhatsApp» i «Les dones i la tecnologia».

A banda, també s’ha programat un dinar de germanor de pa i porta obert per a tota la joventut. A més, durant tot el dia estaran instal·lats a la plaça diversos food trucks. El punt i final a la nit el posarà la ja tradicional Nit de Dj, amb l’actuació de Joan Blanchadell, Alfonso TV, Nira i Toni López.