Els regidors de Benestar Social, Marta Escudero, i Esports, Carlos Flos, i el tècnic esportiu José Luis Herreros han presentat la IVa Volta a Peu de la Dona, que se celebrarà el proper diumenge 26 de març. La prova segueix integrada al Circuit de Curses Populars i enguany, com a novetat, s’obre en puntuació i competició també als homes, equiparant-la esportivament a les altres del circuit.

Una altra de les novetats serà la sortida a les 10 h. del matí des de la pl. de la Constitució, donades les altes previsions de participació. El circuit de 5 km recorrerà César Cataldo, Iecla, Crist de la Mar, Marqués de Benicarló, Passeig Marítim, Papa Luna, Solaes, Manuel Azaña, port, riu, Catalunya, Dr. Ferran i Pius XII.

Tot explicant les diferents vessants de l’activitat, que també s’emmarca en la programació al voltant del Dia Internacional de la Dona, Escudero ha assenyalat “la desigualtat real entre homes i dones a l’hora de les pràctiques esportives, donades les percepcions socials estereotipades; les desigualtats en participació, jugadors federats o representació en òrgans de direcció; i el tractament des dels mitjans de comunicació”.

 

 

La Volta es pot recórrer a peu o corrent, opció que cal marcar a les inscripcions. Aquestes estan tenint lloc a la piscina municipal, a les oficines del CIAJ, a Decathlon Vinaròs o al web www.hj-crono.es, fins dimecres 22 de març a les 14 h. Els dorsals, xips i samarretes es podran arreplegar dissabte 25 de 10 h. a 13 h. i de 17 h. a 20 h. a la Cambra Agrària.