Amb motiu de la “II Volta a Peu de la Dona” que tindrà lloc a Benicarló el pròxim 19 d’Abril, des de Compromís-Esquerra Republicana de Benicarló s’ha preparat un entrenament per avui divendres dia 9 d’abril a la pista d’atletisme. L’entrenament vindrà dirigit per Josep Lluís Segura, professor d’Educació Física al IES Ramón Cid i integrant de la candidatura municipal de Compromís-Esquerra Republicana, concretament ocupant el 8é lloc.

Així, en paraules de Segura, “des de Compromís-Esquerra Republicana volem animar a totes les dones que tinguen pensat fer la volta a peu de la dona, a què es passen hui divendres a partir de les 19h per la pista d’atletisme i les ajudarem a preparar-la. Sabem que moltes dones es queden en ganes de participar en aquesta volta a peu per temor a cansar-se o no estar a l’altura. I és per això que hem preparat un entrenament on pot participar tota dona que vulga, de manera que a la volta del 19 d’abril estiguen més preparades”.

“A més, aprofitem que dilluns es va celebrar el dia mundial de l’activitat física i el dimarts el dia mundia de la salut, per donar-los 4 idees per afrontar una vida més esportiva cada dia, on la salut siga un factor determinant”, afegeix.

Des de Compromís-Esquerra Republicana volem convidar a totes les dones interessades a fer la Volta a Peu a què es passen per les pistes d’atletisme. De segur que passem una bona estona!