Dani Tejedor va néixer l’any 1979 i, des de ben jove comença a estudiar música a l’Associació Musical Ciutat de Benicarló, de la qual passa a formar part com a músic i, posteriorment, com a professor.

Va estudiar percussió clàssica als conservatoris de Benicarló, Castelló i València i es va llicenciar a l’ESMUC (Escola Superior de música de Catalunya) en la primera promoció existent de Jazz i Música moderna en tot l’estat, obtenint, d’entrada, l´única plaça existent per cursar aquests estudis.

Com a percussionista ha format part de formacions de renom com Amparanoia (amb qui, al llarg de cinc anys, va girar per diversos continents i va participar en alguns dels festivals més rellevants i coneguts de l’escena musical internacional), Pepet i Marieta o El niño de la Hipoteca i ha participat en espectacles amb primeres figures de diversos àmbits com Antonio Canales, Candela Peña, Sol Picó i molts més. Els darrers anys ha treballat amb Marc Parrot realitzant arranjaments per La Marató de Tv3 o pel club Súper 3, arranjant músiques per artistes com Manolo Escobar, Miquel Gil, Txarango o Els Catarres, entre d’altres.

Va co-dirigir, conjuntament amb el seu germà Leo Tejedor la desapareguda Benicarló Jazz Big Band, on músics de tota la comarca conformaven un projecte adreçat a potenciar el jazz i les músiques improvisades a les nostres terres.

Ha segut professor de percussió clàssica i moderna en diverses escoles des de Castelló a Barcelona, passant per Càlig, Alcanar, Rossell o Benicarló, entre d’altres i, des de l’any 2008 és professor de música a l’institut del Teatre de Barcelona on, a més, ha treballat com a compositor i músic acompanyant en diverses creacions relacionades amb la dansa i el teatre.

La seva relació amb la música ha estat i és una necessitat per tal de créixer més cada dia i la seva inquietud per les arts i la cultura en general sempre han estat notòries en totes les seves vessants; prova d’això són les seves incursions en el món de l’escriptura o de la composició a través de la poesia (com en són mostra la seva faceta de “cantautor”, realitzada a partir de poemes propis o el seu espectacle “Electroshock” on va barrejar la poesia, les arts visuals i la música electrònica, així com el seu treball amb el món la dansa, de la qual n’és coneixedor i seguidor en diverses especialitats).

Ha portat el nom de Benicarló a més de 20 països i ha continuat mantenint una estreta relació amb la nostra terra al llarg dels 15 anys en què ha residit, per motius professionals, a València o a Barcelona.