El grup municipal de Compromís a Benicarló denuncia que l’Ajuntament es gastarà diners públics dels benicarlandos per reparar o canviar les marquesines de les parades de l’autobús de la línia Vinaròs-Benicarló-Peníscola, quan qui ho ha de fer és la Generalitat.

Després d’esperar un temps que la Generalitat es faça càrrec del manteniment i reposició de les parades de l’autobús l’Ajuntament de Benicarló ha decidit canviar-les pel seu compte degut al seu lamentable estat de conservació, i després reclamar els diners a la Generalitat, que és la responsable d’aquest servei.

Per a Compromís aquesta no és la primera vegada que l’Ajuntament li renta la cara a la Generalitat. En paraules de Joan Manuel Ferrer, regidor de Compromís, “tornem a veure una altra vegada com una inversió que la Generalitat Valenciana ha de fer a Benicarló ens tocarà pagar-la amb els diners dels benicarlandos”. A més afegeix que “el Partit Popular, l’alcade i la regidora de Turisme no són capaços d’exigir a la Generalitat que mantinga en condicions acceptables instal·lacions que son seues“.

Ferrer lamenta que “és tan vergonyós que la Generalitat s’oblide dels benicarlandos com que el PP de Benicarló li faça la faena amb els diners de tots els ciutadans de Benicarló”.

Segons Ferrer la Generalitat li va contestar a l’Ajuntament l’any passat que “no es té pressupost ni està previst tindre’l a curt termini” i insisteix a afirmar que “és l’Ajuntament qui cobreix les esquenes a la Generalitat en una inversió que s’ha de fer des del govern autonòmic”.

Per a Compromís és necessari canviar o reparar les parades de l’autobús tant per a mantenir una infraestructura per als usuaris del servei de la línia com per a  millorar la imatge turística  de Benicarló: “les marquesines serveixen perquè la gent es puga resguardar del fred i la pluja ara a l’hivern, del sol i la calor a l’estiu i a més per a que la gent major puga seure mentre espera l’arribada de l’autobús. Amb l’estat actual, res de tot açò es compleix, a més que estem donant una imatge lamentable per als turistes que vénen i volen fer servir el servei d’autobusos “ afirma Ferrer.

“Clar que volem que es reparen les marquesines. Però no és l’Ajuntament, amb els diners dels benicarlandos, qui ho ha de pagar i esperar després el pagament de la Generalitat, ja que tal i com estan les coses, no ens podem fiar que eixos diners tornen a Benicarló. Per tant, exigim a l’equip de govern del PP de Benicarló que es moga i demane a la Generalitat una inversió que li pertoca fer” conclou Ferrer .