Una vegada més les promeses fetes per l’alcalde de Benicarló per al començament de les obres del col·legi públic Ángel Esteban de Benicarló no s’han complit. Per al regidor de COMPROMÍS a l’Ajuntament de Benicarló Joan Manuel Ferrer les declaracions fetes pel portaveu del Consell José Ciscar on manifestava que el col·legi Ángel Esteban no ha començat a construir-se perquè esta en fase d’execució del projecte i que després vindrà la construcció, han tornat a deixar l’alcalde benicarlando del PP “en ridícul”.

Segons Ferrer, estan enganyant a tots el benicarlandos amb el tema de l’escola pública Ángel Esteban i porten molt temps dient mentires entre les quals destacava que “el mateix Ciscar va anunciar el començament de les obres l’any 2012, després va dir que començarien a principi de 2013, després que el col·legi ja s’està fent en planta, que en pasqua de 2013 es faria el trasllat de l’alumnat al nou centre, etc. A això hem de sumar les visites de la consellera Maria José Catalá afirmant que la part administrativa està conclosa amb la revisió del projecte bàsic i d’execució, i la visita del diputat Jaime Mundo. I per últim tenim les declaracions fetes per l’alcalde Marcelino Domingo després d’una reunió privada amb el president de la Generalitat en la qual assegurava que les obres començarien el dia 1 de setembre de 2013”.

Des de COMPROMÍS també han informat que mitjançant el diputat Josep Maria Pañella i la diputada Mònica Oltra s’han fet diverses preguntes a la Mesa de les Corts i les respostes han sigut pobres i sense dates concretes del començament i finalització de l’obra de CEIP Ángel Esteban de Benicarló. “Els nostres diputats han preguntat en nombroses ocasions a la Mesa de les Corts sobre la situació del col·legi i només hem obtingut respostes ambigües i sense dates concretes” ha assenyalat el regidor

Ferrer es ratifica en la necessitat d’invertir en educació com a pilar fonamental de la societat i que deixen de mentir “si no tenim ni el projecte com ha de començar la construcció” i conclou dient que “ja està bé de mentir i que comencen a fer el centre educatiu que tan necessari és per a l’educació dels nostres xiquets i xiquetes”.

IMG_20130910_170302