Un any més, ens hem acomiadat de les nostres festes patronals. Hem gaudit i participat en molts dels actes proposats enguany. Tot i això, els que ens integrem en estos dies de festa, sempre tenim alguna cosa que afegir, o que restar o que canviar per a que les festes de San Bertomeu siguen perfectes. Un campionat de bitlles, un concurs de fotografia, un taller per aprendre a fer ganxet, un concert d’aquell grup que tant vos agrade a la vostra colla… totes les idees tenen cabuda, perquè les nostres festes son de tots. Et proposem que ens ajudes a confeccionar unes festes a mida, a la teua mida. Volem idees i suggeriments per millorar les festes patronals del 2014.

I tu, com faries unes #festesamida?
Participa amb nosaltres a través del nostre web, Facebook (Compromís Benicarló), Twitter (@compromisBLO) o correu electrònic ( compromisbenicarlo@gmail.com)