El regidor de Compromís de Benicarló, Joan Manuel Ferrer, ha instat el PP local a dur el Molt Honorable President, Alberto Fabra, a visitar allò que no llueix tant del nostre poble. “Sense menystindre el treball ben fet per IFF i els seus treballadors al llarg dels anys a la nostra ciutat, entenem que l’actual conjuntura necessita menys triomfalismes, paraules grandiloqüents i diputats i regidors corrent darrere d’ell per sortir a la foto, i més treball als despatxos i autoexigència”, ha declarat Ferrer.

Compromís ha vist tant a Canal 9 com en nombroses notícies, l’efecte d’aquesta classe de visites que només busquen un reforç de la personalitat del president de la Generalitat per la contundència de xifres com en el nostre cas IFF, o les pipes Churruca el passat dilluns. Una vegada feta la visita de torn de la legislatura, les empreses segueixen tenint la mateixa problemàtica: falta de liquiditat en el seu finançament, impagaments, manca d’infraestructures que dificulten la competitivitat de les empreses, nul·les polítiques de reconversió industrial, falta de foment de la formació i modernització, etcètera.

En aquest sentit el dirigent de Compromís creu que en la visita d’aquesta setmana, la comitiva hauria de dur el president a indústries molt properes a la visitada, “perquè poguera comprovar el drama que estan vivint milers de persones per la crisi del sector del moble, els robatoris que fustiguen el camp benicarlando i la falta d’infraestructures com el node logístic, el corredor que garantiria la connectivitat de les nostres mercaderies químiques i agrícoles amb els mercats europeus i la internacionalització, la millora en les comunicacions per carretera amb la A-7 per Sant Mateu i Càlig, la A-68 amb Saragossa o la carretera a Peníscola”. I és que els dirigents populars de Benicarló, lluny de celebrar la vinguda de Fabra, “el que haurien de fer és exigir-li la immediata posada en funcionament de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals, el servei de rodalies amb les capitals del nostre entorn, l’estafa electoral que va suposar l’anunci d’una seu de la policia autonòmica amb desenes d’agents o la nul·la inversió a la nostra localitat en passejos marítims i amb inversions que generen un valor afegit a la població” ha comentat el regidor de Compromís

Per a Compromís “la població ha de celebrar que encara li queden indústries potents com IFF però que al llarg de la història n’ha tingut moltes d’altres que han desaparegut i que, si no es posa solució amb una clara política industrial, el futur serà molt negre”, ha conclòs Ferrer.