L’assemblea comarcal de Compromís a les comarques dels Ports, l’Alt i Baix Maestrat va aprovar per unanimitat la proposta d’Executiva Comarcal, en una reunió celebrada dissabte a La Jana, on es va escollir a Marta Sorlí com a portaveu. Aquesta assemblea s’emmarca dintre del procés que ha engegat Compromís per a construir les estructures comarcals que consolidaran la coalició com a un projecte transversal i que ha d’establir l’alternativa política al País Valencià.

portaveu Marta Sorlí

L’assemblea reunia a la militància del Bloc, la d’Iniciativa i els col·lectius adherits a Compromís i va comptar amb el suport dels diputats Josep María Panyella i Enric Nomdedéu, així com diversos regidors i altres càrrecs comarcals. L’Executiva aprovada expressa la coralitat i la pluralitat amb la que naix el projecte de Compromís, integrant a tots tres col·lectius. A més, es van bastit els documents necessaris per a incorporar a futurs col·lectius adherits, així com als Joves amb Compromís, que es troba en fase de creació.

El diputat provincial Enric Nomdedéu es va mostrar agraït de que el procés en estes comarques haja conclòs amb tant bon resultat i va qualificar Compromís com a un projecte que té la sostenibilitat com a eix de creixement. Per la seua banda, la portaveu Marta Sorlí declarava que “s’enceta una nova etapa amb la intenció de visibilitzar el nord i bastir una alternativa des de les nostres comarques”.

Entre els integrants de l’assemblea assenyalar que hi han 3 membres del col·lectiu de Benicarló: la secretària local del Bloc, Marta Escudero que serà la secretaria de l’àrea de Sectorials i Política Municipal, el regidor Joan Manuel Ferrer, que serà responsable de l’àrea d’orientació adjunta i Vicent Coll, que serà l’adjunt de l’àrea d’organització i implantació.

Executiva Comarcal Comrpomís