El regidor de BLOC-COMPROMÍS a l’ajuntament de Benicarló Joan Manuel Ferrer ha segut molt crític per la visita que fa el President de la Generalitat a la ciutat de Benicarló per tal d’inaugurar el pàrquing de la plaça Mossen Tomàs “que encara no disposa de corrent elèctrica” per la suposada falta d’entesa entre l’equip de govern del PP i els urbanitzadors.

Els nacionalistes també han estat crítics per la despesa econòmica que suposa la visita del President per a aquesta inauguració i recorden que “ja s’havia programat un altra data per a la inauguració d’aquest pàrquing que després es va suspendre i ja va costar diners” i asseguren que “per a aquella visita ja van vindre 3 persones de l’equip de protocol del President amb un cotxe oficial per a preparar-lo i després es va suspendre amb el seu cost” i es pregunten quan costarà econòmicament aquesta visita i opinen que “encara que sols coste 1€, amb la crisi que tenim ja és massa” i que “ja tenim un aeroport sense avions i ara tindrem un pàrquing sense cotxes ja esta be de fer riure arreu del mon”.

Els nacionalistes li demanen a l’alcalde que aprofite la visita del President per a demanar-li els 1,3 milions d’euros que la Generalitat deu a benestar social de Benicarló, o reclamar-li l’edifici que es va cedir per a la policia Autonòmica al carrer Doctor Pera, així com reclamar la posada en marxa de la depuradora d’aigües residuals que els benicarlandos estem pagant cada mes i no la tenim.
També que aprofite l’ocasió per a dir-li al President que estem denunciats per la Unió Europea per si no ho sap, així com que no continue enganyant als benicarlandos en la data de la inauguració del Col·legi Públic Àngel Esteban; que li explique a més que els ciutadans de Benicarló i els d’aquesta comarca paguem una taxa d’escombreries abusiva i que paguem més que altres ciutadans del País Valencià pel mateix servei; que li pregunte perquè els mariners i armadors de Benicarló no poden comprar el gasoil al millor preu i que es faça una comissió d’investigació a la Generalitat per a aclarir la concessió en exclusiva de la gasolinera del port a una empresa que no col·labora amb els empresaris i pescadors del port benicarlando; que li explique que la carretera de Benicarló a Peníscola es una demanda de tots els benicarlandos i una promesa a Benicarló dels dirigents del PP; que si es reuneix amb el President Rajoy li comente que estem esperant una actuació ràpida en la costa Nord.
També i en to irònic, Ferrer li recomana a l’alcalde que li reclame al President “que s’emporte els cartells del Pla Confiança que encara queden per la ciutat, ja que sembla una broma de mal gust vore aquestos cartells pel poble quan les promeses d’inversió de la Generalitat a Benicarló no han servit per a res”.

Per acabar, Ferrer ha “lamentat la demagògia de l’alcalde Marcelino Domingo respecte a certs assumptes, ja que d’una banda no vol actes oficials perquè valen diners però d’altra segueix fent despeses innecesàries, com per exemple la vinguda del President per a la inaguració d’aquesta plaça”.