Davant la inquietud i protesta dels ciutadans front a la taxa del fem, BLOC-COMPROMÍS del Maestrat obrirà les seues seus per tal d’informar a la gent sobre la possibilitat de presentar recursos a aquesta taxa. Es tracta de poder oferir un servei davant de l’obscurantisme que s’ha generat referent a aquest nou pagament al que hem de fer front els ciutadans. El secretari comarcal del BLOC Joan Manuel Ferrer ha informat en roda de premsa que la seu de Vinaròs, situada al Carrer Carme nº4 estarà oberta els dijous de 20:00 a 21:30h, i la seu de Benicarló del Carrer Colom nº24 els dimecres de 19h a 21h. Les altres poblacions de la comarca que tenen representació de BLOC-COMPROMÍS informaran properament dels horaris. Per tal de fer el recurs, cal portar el rebut del banc pagat i el document d’identitat, per a que des del BLOC-COMPROMÍS es puguen fer tots els tràmits. Una vegada preparat el recurs, es farà arribar a l’interessat per tal que el signe i així es puga presentar.

Ferrer també ha aprofitat la roda de premsa per a culpar als alcaldes que van votar a favor d’aquesta taxa en l’assemblea del Consorci de Fem. Així ha citat diferents alcaldes de la comarca com Jordi Romeu de Vinaròs, Ximo Puig de Morella o Evaristo Martí de Rossell tots ells alcaldes del PSPV-PSOE, o als alcaldes del PP com Marcelino Domingo de Benicarló, Luis Tena de Sant Jordi o Andrés Martínez de Peníscola als que qualifica junt amb els altres alcaldes dels 49 pobles consorciats de “ser els únics responsables d’aquesta taxa, per haver votat a favor d’aquesta” cal recordat que l’únic Ajuntament que no va votar a favor va ser el de Les Coves de Vinromà que es va abstindre.