Després de la celebració del Consell Local de Seguretat Rural, el grup municipal del Bloc-Compromis, en paraules del regidor Joan Manuel Ferrer, ha demanat als llauradors que denuncien totes les incidències al terme. Aquesta conclusió la treu dels informes presentats tan per la Policia Local com per la Guàrdia Civil on segons aquestos els incidents i les denúncies en l’àmbit rural son molt pocs, el que fa que no es destinen els recursos suficients.
La col·laboració amb les forces de seguretat és imprescindible “ja que qualsevol informació que facilitem es bona per a controlar els robatoris i és la manera de fer-los coneixedors dels actes delictius”g> ha comentat Ferrer

D’altra banda, Ferrer ha manifestat el malestar que ha suposat tant per al seu grup com per als representant agraris que aquest Consell Local de Seguretat Rural es convocara després de la junta de Seguretat Local. En paraules de Ferrer: “el Consell Local de Seguretat Rural hauria d’haver-se convocat abans que la junta de Seguretat Local, ja que entre altres temes, a la junta també es tracten assumptes de l’àmbit rural. Si s’hagués fet en l’antel·lació suficient, les conclusions s’hagueren pogut portar i també s’hagués pogut donar solució als problemes que en tema de robatoris al camp preocupen tan als llauradors” ha conclòs el regidor nacionalista.