Encara que no ho semble, aquesta setmana passada s’ha celebrat a Benicarló el campionat d’Espanya absolut de tennis, tant en categoria masculina com en femenina. La falta de promoció per part de l’Ajuntament i la regidoria d’esports ha segut la nota més destacada d’aquest important event a nivell nacional. En paraules del secretari local del Bloc-Compromís, Eladi Giner, “no s’entén que des de l’Ajuntament i la regidoria d’esports no s’haja fet cap tipus de promoció del campionat. No em vist cartells, no hem escoltat cap notícia en ràdio, no han penjat res a la pàgina web. A l’oficina d’informació i turisme no tenien ni idea d’aquest campionat”.

Un torneig en què venen les millors raquetes del panorama nacional i on, a més, participa un benicarlando, Fernando Vicente, no pot passar desapercebut per a la nostra població. És una total falta de respecte per als ciutadans per part del consistori, ha afegit Giner. A més s’ha celebrat en unes dates on tenim gran quantitat de turisme per la comarca i s’ha desaprofitat una magnífica ocasió per fer vindre més gent dels pobles veïns”.

Aquest fet per desgràcia no ens pilla de nou. Per exemple, l’any passat es va celebrar també a Benicarló el campionat d’Espanya de ciclisme femení i també el sub-21 masculí i tampoc es va informar ni es va promocionar aquest esdeveniment: “ens vam alçar un dissabte i ens vam trobar alguns carrers de Benicarló tallats sense saber a què es devia, i resulta que estava celebrant-se el campionat d’Espanya de ciclisme. És totalment vergonyós que no se’ns informe als ciutadans”.

Des del Bloc-Compromís per tant, es demana que s’informe més i millor als ciutadans i que si es torna a celebrar algun esdeveniment semblant es promocione com cal tant a Benicarló com als pobles de la comarca.