El portaveu del BLOC a l’Ajuntament de Benicarló, Ricardo Mascarell ha criticat hui la decissió del PP en el plenari d’apujar els impostos als veïns de la localitat. L’argument de Ricardo  Mascarell ha estat contundent:   “En esta situació de crisis, es inadmissible pujar impostos. Al respecte, Mascarell ha preguntat al PP a quines van a destinar els ingressos aconseguits amb la pujada d’impostos. Així mateix, ha defensat la necessitat de “reduir les despeses” supèrflues per evitar la necessitat d’apujar els impostos.

En aquest sentit, per al regidor nacionalista ha manifestat que “el que cal es reclamar a les administracions supramunicipals aquells diners que li corresponen a Benicarló, tant a la Diputació com a la Generalitat, com al Gobern Central” per a que “es facen càrrec d’aquells serveis que ha assumit l’Ajuntament i que no són competències municipals” i que segons Mascarell “són serveis que són necessaris per al municipi i que aquestes administracions ha tingut abandonats des de fa molt temps”.

Mascarell finalitzava reclamant una gestió mes eficaç per tal de no fer pagar a tots els benicarlandos meyspreu de les administracions i la mala gestió política així com  la falta valentia de PP benicarlando a l’hora de reclamar a les diferents administracions, tan si són del PP o del PSOE.