El portaveu del grup municipal de BLOC- COMPROMIS a l’ajuntament de Benicarló, Ricardo Mascarell,  ha denunciat  que els sous que s’han fixat els regidors del equip de govern del PP a l’ajuntament de Benicarló “son abusius pel moment de crisis que estan patint els ciutadans”  i així ha fet una comparativa entre la proposta de Marcelino Domingo i la que el BLOC- COMPROMIS considerava més justa. Els sous que s’han aprovat al ple son 2 de dedicació exclusiva, que impliquen de 2.548€ al mes distribuïts en  14 pagues, 6 sous de 1.784€, 5 de 1.478€, 2 de 1.101€ i 6 per assistència de 702€. Això comporta un gasto total per a les arques municipals de 460.000€ anuals i una despesa  total de 1.840.039€ al llarg de tota la legislatura.

En canvi  aplicant la proposta del programa electoral del BLOC- COMPROMIS se cobraria   per assistències, el que suposaria que  “17 regidors cobrarien un màxim de 641€, mentre que de l’alcalde i dels portaveus dels grups municipals serien retribuïts amb 1.282€ de màxim per les assistències als plens i diferents comissions. La diferencia entre una proposta i l’altra es de 267.586€ anuals, quasi el doble d’estalvi,  i 1.070.347€ menys de despesa per a l’ajuntament en tota la legislatura”.

Traduït en beneficis per al ciutadà, això suposaria segons ha recordat Mascarell, “la creació de 13 llocs de treball anuals i un total de 52 durant la legislatura com ja es calculava en el programa electoral del BLOC-COMPROMÍS que defensava que calia fer política per a les persones i les famílies”. La decisió adoptada per l’equip de govern del PP a Benicarló, assegurava Mascarell “va en contra dels interessos dels benicarlandos, del seu benestar i és una mostra més de la política dels populars, que només miren el seu benefici i no el de tota la ciutadania”.