En un Auditori Municipal que presentava un magnífic aspecte, divendres dia 13 vam cel.lebrar el nostre acte central de campanya. Un miting que va intentar fugir dels tòpics que envolten estos esdeveniments, i on la participació de pràcticament la totalitat dels integrants de la llista va demostrar una vegada més que el nostre col.lectiu és un bloc compacte, on tots treballem colze a colze per fer un Benicarló millor.

L’acte va estar magníficament conduit per l’integrant de la llista José Maria Querol qui anava donant pas a diferents grups d’integrants, cadascun dels quals exposava una part del programa mitjançant frases curtes o expossicions un poc més llargues, per tal d’informar al públic de les línies mestres del nostre programa electoral.

La segona part de l’acte va comptar amb les intervencions de Joan Manuel Ferrer, secretari comarcal i cap de llista nº2, Marta Escudero, integrant de la llista local i cap de llista nº3 a les Corts per la província de Castelló, i Ricardo Mascarell, canditat a l’alcaldia.

El discurs de Marta Escudero es va centrar en les deficiències que arrastra el nord de Castelló a nivell d’imfraestructures, sanitat i educació entre altres, i es va proclamar com la veu benicarlanda i de la comarca a les Corts valencianes al mateix temps que explicava el programa electoral de la Coalició Compromís

Per la seua part, Ricardo Mascarell va fer una exposició clara del programa de govern que portarà a terme en cas de ser alcalde, començant per la reducció dels sous dels governants un 50% i tractant tots els punts fonamentals del programa: les persones, el benestar i la qualitat de vida; la promoció econòmica i el progrés; la participació i l’eficàcia; el medi ambient i el creixement sostenible; la cultura i l’oci.