Segura: Som la força clau per garantir els drets i les oportunitats de la ciutadania de Benicarló”

L’Assemblea Local de Compromís per Benicarló ha decidit, per unanimitat, confeccionar la candidatura per a la ciutat aplicant un dels criteris contemplats al Reglament de primàries, que consisteix a confluir en una llista que respecte el consens intern dins de l’agrupació local.

El secretari local de Més, Josep Lluís Segura ha expressat: “Hem de recuperar el govern per avançar en les polítiques que milloren la vida de les persones. Som la força clau per garantir els drets i les oportunitats de la ciutadania, amb polítiques valentes que faran de Benicarló una ciutat més sostenible, feminista i inclusiva

Segura considera que “Compromís és l’única alternativa d’esquerres a la ciutat, i per això, eixim a guanyar, perquè a Benicarló la ciutadania tinga garantits els serveis, i per construir una ciutat d’oportunitats on poder treballar i viure d’una manera plena“.

Per aquest motiu, el secretari local ha volgut convidar a tota la gent de Benicarló a aportar en el projecte de Compromís per Benicarló: “obrim les portes per a qualsevol que des dels carrers, associacions, simpatitzants i més, vulguen aportar al projecte participatiu de Compromís per a millorar la nostra ciutat”.