Ximo Bueno i Marta Escudero, regidors d’Educació i Normalització Lingüística han acompanyat al Conseller Vicent Marzà i al regidor d’Educació de Castelló, Enric Porcar, a la presentació dels projectes “l’escola canta” i “l’escola fa ràdio”.

Els centres educatius de Benicarló participaran dels dos programes, que són tot un exemple d’innovació educativa. Gràcies a la música o als mitjans de comunicació es treballaran valors com la convivència, la cooperació, la capacitació lingüística o la creativitat. La iniciativa s’allargarà fins el mes de maig i pretén fomentar l’ús social del valencià.

Per tancar la campanya, es realitzarà un concert final al mes de maig que comptarà amb més de 300 xiquets i xiquetes, que acompanyats per l’Associació Musical Ciutat de Benicarló interpretaran una cantata composta especialment per a l’ocasió.