El regidor a l’ajuntament de Castelló i diputat provincial, Enric Nomdedéu va estar pressent al sopar de gala de la XX edició de la festa de la Carxofa celebrat divendres 25 a Benicarló.

Nomdedéu va remarcar “la importància de donar valor als productes tradicionals i de la terra, tal i com defensem en Compromís”.
“Aquesta festa de la carxofa és una mostra d’enginy i un bon focus de capacitat de regeneració econòmica per a la ciutat” va afegir el regidor.

20130125_223536

A aquest sopar de gala es va retre homenatge al futbolista benicarlando Ángel “Pichi” Alonso així com a l’associació de la dona llauradora, associació que va nàixer ara fa 20 anys i des de sempre ha estat molt lligada a la festa de la carxofa.

DSC_0548

Al sopar, a més de Nomdedéu també van assistir els 2 regidors del Bloc-Compromís a l’ajuntament de Benicarló, Ricardo Mascarell i Joan Manuel Ferrer, així com la secretària local Marta Escudero. Escudero va assenyalar que “la importància de la dona llauradora a Benicarló es veu per fi recompensada amb aquest merescut homenatge”. “No es pot entendre la festa de la carxofa, ni la possició que té Benicarló ara mateix al mercat d’aquesta hortalissa sense la gran labor d’aquesta associació”. “La gent del Bloc-Compromís volem felicitar també a Angel Alonso, per ser tot un referent per a molts xiquets que estimen l’esport i el futbol. Esta nit eixa estima que sentim els benicarlandos per Pichi s’ha vist clarament desmostrada” va concloure la secretària local.