Al plé extraordinari i urgent que s’ha celebrat el dijous 15 de novembre, l’ajuntament de Benicarló ha aprovat una pujada de la taxa de l’aigua amb els 12 vots a favor del Partit popular, 5 abstencions del PSOE i 2 vots en contra de BLOC-COMPROMÍS. Aquesta recaudació es destinarà a la reparació i millora de les diferents canalitzacions d’aigua potable de la ciutat.

Per al regidor Ricardo Mascarell, “no és el moment de pujar més els impostos a la gent”. Mascarell ha demanat a l’equip de govern del PP que no puge aquesta taxa ja que la gent ho esta passant molt malament. També ha volgut deixar clar que “estem d’acord amb la urgència i la necessitat de reparar les canalitzacions, però aquesta urgència no la hem de pagar els de sempre, és a dir els ciutadans de a peu, que no tenim cap culpa de que estiguen en un estat de deteriorament elevat degut a la deixadesa durant molts anys”.

“El que cal fer és demanar ajudes per a aquesta reparació a Brussel.les, Madrid, Valencia o Castelló. La situació econòmica no és bona però l’equip de govern hauria de treballar amb més interès per tal de poder aconseguir un finançament de les administracions supramunicipals abans de carregar amb més impostos als benicarlandos” ha afirmat Mascarell.

Respecte de l’abstenció del grup municipal socialista en aquesta votació, Mascarell ha comentat que “a estes altures ja no ens sorprén res del PSPV. Sembla que els dona igual que pugen els impostos a la gent de Benicarló, ja que no comprenem com no han votat en contra de l’augment d’aquesta taxa” ha conclòs.