Els 2 regidors del grup municipal del Bloc-Compromís a Benicarló Joan Manuel Ferrer i Ricardo Mascarell i la nova secretària local Marta Escudero van estar presents a les concentracions celebrades a Benicarló amb motiu de la vaga general del passat dimecres 14 de novembre.

El regidor i secretari comarcal del Bloc-Compromís Joan Manuel Ferrer, ha comentat respecte de la vaga que: “sols cal escoltar a la gent i saber quines son les seues preocupacions” i afegeix en referència a la reforma laboral posada en marxa pel govern de Mariano Rajoy que “no ha solucionat el problema de l’atur i ha servit per a que alguns l’aprofiten per acomiadar a més gent”.

Per la seua banca, Marta Escudero secretària local del Bloc-Compromís a Benicarló ha assenyalat que “la ciutadania s’ha mobilitzat front a les retallades i les polítiques d’austericidi, on les prioritats de Govern s’han anat encaminant a rescatar als bancs i no a les persones”.

“Ens trobem en una situació econòmica, social i laboral que ha sobrepassat tots el límits, on els pilars bàsics de la societat del benestar van caient. L’educació i la sanitat, les prestacions socials, i el dret de ciutadania a tindre un habitatge o treball digne estan perillant, fent que la indignació popular augmente dia a dia” a afegit Escudero.

 

Marta Escudero, Joan Manuel Ferrer i Ricardo Mascarell presents a la concentració del 14N
Marta Escudero, Joan Manuel Ferrer i Ricardo Mascarell presents a la concentració del 14N

“Hem vist com esta vaga l’ha secundat gent de tot tipus, des de la persona aturada, passant pels estudiants, a tots els xicotets i mitjans empresaris, productors i empleats. En definitiva totes aquelles persones de les classes populars sobre les que el govern espanyol i valencià estan carregant tot el pes d’esta crisi, esta crisi-estafa, permitint que els que més tenen se’n vagen de rosetes i no paguen la seua part” ha conclòs la nova secretària local.