El grup municipal proposa a l’equip de govern donar continuïtat a programa de l’Esport Escolar amb la implementació de vídeos d’activitats dirigides per les xarxes socials i emissions a la TV comarcal dirigides a la infància i adolescència.

En aquest període en el qual ens hem de quedar a casa, fer esport diàriament és una de les activitats més importants , tant per salut física com mental. I no estem referint-nos només als adults, sinó també a la població infantil i adolescent.


Fa uns dies el diari “Mediterráneo” publicava la notícia sobre com el Servei Municipal d’Esports de Borriana havia dinamitzat la Pasqua de l’alumnat de Primària i d’ESO amb edats compreses entre els 7 i 15 anys.  Així mateix, també el Servei Municipal d’Esports de Vila-real ha preparat un Pla Digital d’Esport per a xiquets i xiquetes.

«El Grup Municipal de Compromís per Benicarló, el passat 14 d’abril a la sessió telemàtica del Consell Consultiu d’Esports, va felicitar la iniciativa #BenicarloEsmouAcasa engegada respecte a l’oferta d’activitats físico-esportives en línia. Aquest programa dóna continuïtat a la Campanya Esportiva d’hivern amb vídeos al canal de YouTube en dies i horaris fixats., dissenyats per a la població adulta. De la mateixa manera, i donat que tots els experts i expertes apunten que seixanta minuts al dia és el temps recomanat per fer exercici en la infància i adolescència, proposem s’estudie la possibilitat d’implementar un programa semblant que vinga a complementat el de l’Esport Escolar, oferit per l’Ajuntament i que ara està aturat», assenyala Josep Lluís Segura, regidor de Compromís.

La proposta ha sigut presentada per Compromís Benicarló per registre d’entrada perquè siga estudiada per l’equip de govern. «Per mantenir l’activitat física de tot l’alumnat inscrit a l’Esport Escolar demanem que s’implante un programa esportiu en línia per a aquestes franges d’edat com una eina més d’actuació enfront de la COVID-19. Pensem que cal oferir una oferta d’activitats dirigides per als més menuts de la casa en forma de vídeos amb difusió per xarxes socials i emissions a la TV comarcal. A més, cal recordar que el nostre municipi té gran nombre de clubs i entitats esportives amb propostes dirigides a la infància, adolescència i joventut. L’Ajuntament de Benicarló pot fer difusió d’aquest material per ampliar així els recursos esportius per a les famílies» conclou el regidor.