L’Institut Valencià de la Joventut ha concedit 9.000 euros en ajudes econòmiques a l’Ajuntament de Benicarló que serviran per a finançar dos projectes relacionats amb la formació i l’oci juvenil. En primer lloc, el programa «Construint ponts, formant persones», que analitza les necessitats de la joventut benicarlanda, propostes, formació i objectius de la Regidoria de Joventut dins del marc de l’educació no formal i l’oci educatiu.

L’altre projecte, presentat juntament amb el programa Generacció de l’Àrea de Serveis Socials, ha sigut la demanda d’equipament per a desenvolupar tant el projecte com les necessitats per a la formació, l’oci educatiu de l’adolescència i la joventut i l’atenció i assessorament del Centre d’Informació Juvenil.

Les ajudes ascendeixen a un total de 9.004,41 euros i es dedicaran a l’ampliació d’accions com campanyes de sensibilització, de l’oferta formativa gratuïta, i també per a cobrir el cost del personal qualificat del Centre d’Informació i Assessorament Juvenil, entre altres. A més, al llarg dels pròxims mesos s’aniran adquirint nous projectors i material informàtic.

La regidora de Joventut, Susana Pérez, ha fet una valoració molt positiva d’aquestes ajudes pel fet que «després d’anys sense rebre ajudes de la Generalitat en matèria de Joventut, estem contents que per fi s’aposte per ajudar econòmicament als municipis per desenvolupar accions i continguts en polítiques de joventut.»