La regidora de Benestar Social, Marta Escudero, ha presentat l’Escola d’Estiu 2018, que va dirigida a tots els xiquets i xiquetes nascuts entre l’any 2012 i el 2004. Enguany, l’alternativa vacacional de l’Ajuntament de Benicarló s’estendrà des del 2 de juliol fins al 10 d’agost i s’estructurarà en tres torns (del 2 al 13 de juliol, del 16 al 27 de juliol i del 30 de juliol al 10 d’agost), en horaris que van des de les 9.00 fins a les 16.00 hores, amb diferents alternatives d’entrada i sortida segons les necessitats familiars.

Els alumnes, que van d’edats entre els 3 i 12 anys, es repartiran entre el CEIP Marqués de Benicarló, per als alumnes més menuts i sense servei de menjador, i el CEIP Eduardo Martínez Ródenas, que acull alumnes de totes les edats amb servei de menjador inclòs. Així i tot, els germans podran sol·licitar acudir al mateix centre.

El doble objectiu d’aquest servei, ha recalcat la responsable de l’Àrea de Benestar Social, «és oferir una alternativa d’oci i educativa als xiquets i xiquetes i afavorir la conciliació laboral i familiar per tal que el període de vacances dels infants no interferisca en els horaris laborals dels pares». Marta Escudero ha subratllat que «l’Escola d’Estiu és un programa molt consolidat, tal i com demostren les xifres d’inscripcions dels últims anys, que registren una mitjana de 250 alumnes cada any».

La cita per a formalitzar les inscripcions es donarà els dies 30 i 31 de maig, en horari de 9.00 a 11.00 hores al Centre Social Municipal La Farola (carrer del Port, 37).

Consulteu aquí la informació detallada de l’Escola d’Estiu 2018.