Des de la regidoria de Benestar Social que encapçala Marta Escudero, s’ha presentat la Mostra d’Entitats Socials, que tindrà lloc a Benicarló el pròxim diumenge 18 de desembre. Es tracta d’una mostra per tal de donar visibilitat al teixit local de voluntariat així com  fomentar l’associacionisme, la captació de nous voluntaris i la interrelació entre entitats.

Escudero ha assenyalat que “amb aquesta mostra volem donar a conéixer el treball diari, quasi sempre invisible, de les entitats socials i dels seus voluntaris, que és fonamental dins de la vida benicarlanda. Volem fomentar l’associacionisme i la participació ciutadana, i consolidar la mostra com un espai obert de comunicació i relació entre entitats”, tot destacant que “la voluntat des de l’Ajuntament és seguir impulsant espais de treball entre entitats del municipi i l’administració per fer realitat projectes i idees, millorar els que estan en construcció i consolidar aquells que ja tenen una trajectòria”.

La Mostra abastarà tots els àmbits de la societat (gent gran, infància, discapacitat, salut o emergència social, entre d’altres) i centrarà les seues activitats al llarg del matí amb tallers, exposicions de treballs, tallada de cabells solidària, concursos, actuacions, activitats per a xiquets, etc.

A més, durant les setmanes prèvies s’han programat xarrades formatives, debats o trobades. I divendres 16 de desembre, de 17.30 h. a 19.30 h., una activitat de carrer informarà de la jornada de diumenge, amb actors de teatre disfressats de superherois que ajudaran a cridar l’atenció i a fer difusió de la programació.