Este divendres tindrà lloc a Benicarló una de les convocatòries del Festival “Rock Penat” d’enguany. Esta és ja la setena edició del concurs, que es reafirma com un esdeveniment capdavanter de la música en valencià i dels joves valors que comencen la seua trajectòria musical en la nostra llengua.
“Des de Compromís Benicarló hem donat suport i ens hem llançat a col·laborar activament en la preparació d’este acte al nostre poble. El concurs represente tot allò que des de Compromís volem posar en relleu: cultura, joventut, llengua i territori. Amb esdeveniments com este estem promocionat la música en valencià, impulsant a músics joves i animant-los a emprar la nostra llengua també per fer música i a més contribuïm a vertebrar el País Valencià. Cadascuna de les convocatòries es fan en pobles de diferents comarques, ajudant així a conéixer els nostres municipis i apropant la cultura a tots els racons del nostre territori. La música és un instrument de canvi social, i iniciatives com el concurs Rock Penat així ho demostren” ha assenyalat la portaveu local de Compromís Marta Escudero.
El concurs tindrà lloc al Café Lion de Benicarló a les 20:00, amb tres grups participants, L’Home Brut, Axiomes i Fístula Valkànica. L’entrada és gratuïta i al llarg del concert s’organitzarà al mateix lloc un sopar popular on tots els assistents estan convidats a participar.