Compromís Benicarló ha iniciat el procés d’elecció dels integrants de les llistes electorals a les Corts Valencianes, on poden participar totes les persones valencianes majors de 16 anys i que manifesten compartir els valors de Compromís. A través del procés de primàries obertes, entre tots i totes es decidiran tots els candidats i candidates de Compromís a les Corts, tant el caps de llista com els qui conformaran la resta de la llista.

“Com sabeu a Compromís estem de primàries. Un procés únic dins la democràcia. No sols pots triar quin partit és el que represente el teu pensar, sinó a més quines persones dins d’eixe partit vols que siguen la teua veu a les Corts Valencianes. Les llistes les triem entre tots”, ha assenyalat Marta Escudero, portaveu de Compromís Benicarló 

“Quan parlem de tots”, afegeix Escudero, “no hi ha truc, qualsevol persona major de 16 anys pot votar a les primàries de Compromís. El primer pas per poder exercir eixe dret al vot, és incriure’s, abans del 21 de gener al cens de primàries, d’una forma molt senzilla i ràpida al web de primàries de Compromís (https://www.compromis.net/primaries/). Després es rebrà un correu amb un enllaç que s’haurà de validar amb un codi que serà enviat mitjançant un missatge SMS”.

banner2

Recordem que el període per votar per internet és des del 28 fins el 30 de gener. A més a més, també existeix la possibilitat de fer-ho, de manera presencial,  el 31 de gener en la mesa electoral assignada. A Benicarló serà a la seu del Bloc, al carrer Colom 24, en horari de 17 a 20 hores.

Al procés es pot triar a una persona d’entre les candidates a encapçalar la llista, i a més, es poden ordenar, segons la preferència del votant, les persones candidates a formar part de la resta de la llista.

“Des de Compromís Benicarló vos convidem a participar d’este procés, exercint del vostre dret a decidir dins de qualsevol punt de la cadena electoral. La participiació ciutadana no ha de quedar només en paraules i les primàries de Compromís ho demostren. La ciutadania serà qui triarà als candidats a les Corts Valencianes”, ha conclòs Escudero.

 bannerprimaries