Marta Escudero, secretària local de Compromís Benicarló, s’ha mostrat disposada a prestar la nostra col·laboració a l’equip de govern benicarlando per tal desbloquejar la paralització de les obres del CEIP Àngel Esteban”. Escudero ha recordat que “ja fa més d’un mes que anunciàrem que les obres estaven parades per culpa de l’acte de declaració de concurs Voluntari Ordinari de creditors d’una de les empreses de la UTE adjudicatària”.

Arran de l’anunci de Compromís del mes passat, l’alcalde Marcelino Domingo negava “la paralització de les obres” i assegurava que l’altra empresa que formava part de la UTE “es faria càrrec dels treballs perquè era solvent”. “Però ara admitix que al presentar una de les mercantils la suspensió de pagaments, l’altra està valorant si pot assumir tota l’obra o cedeix el contracte a un altra empresa” assenyala la portaveu de Compromís.

Així les coses, de moment les obres “es troben paralitzades a l’espera de que es trobe una solució. Això vol dir que és més que probable que les obres no estiguen finalitzades a final d’any tal i com marcaven els terminis inicials i tal i com s’assegurava des de l’equip de govern del PP”. Escudero ha lamentat que “l’alcalde no haja estat correctament informat d’estes circumstàncies pel seu diputat autonòmic, Jaime Mundo. És per aixó que nosaltres li prestem la nostra col·laboració mitjançant els nostres representants a les Corts Valencianes, que estan assabentats de tot el que ocorre al nostre poble perquè ells sí que s’interessen en preguntar contínuament. De fet, van ser ells els qui van traslladar les corresponents preguntes als òrgans competents autonòmics, ja que recordem que el que està en futur és l’educació dels nostres fills i el seu benestar a l’escola” conclou.

Cal recordar que Compromís Benicarló va presentar també una sèrie de preguntes al voltant d’aquest tema a l’últim ple municipal, preguntes que encara no han estat contestades.