Després del llarg dia electoral amb la seua llarga nit de recompte, és hora fer balanç. Estes són les declaracions de la nostra secretària local, Marta Escudero:

estem contents, molt contents. Hem aconseguit l’objectiu fixat. Compromís tindrà un eurodiputat. Amb Jordi Sebastià tanquem el cicle i obtenim representació a tots els nivells, municipal, autonòmic, estatal i europeu. I amb una bona connexió entre estos nivells, el potencial de Compromís és immens. La veu de tots els nostres pobles s’escoltarà allà on calga, amb claredat i celeritat. Com ha de ser.
Els resultats de les eleccions han segut molt bons, hem tret el millor percentatge de vot de la història a tot el País Valencià. Millor que a les autonòmiques, millor que a les generals. I tot això tenint en compte que estem parlant d’europees, eleccions on la participació sempre és més baixa.
A Benicarló també estem contents,  hem multiplicat per 5 els resultats de les últimes europees, les del 2009. Hem millorat els resultats de les últimes estatals. 596 vots, un 7,4%. Xifres molt bones i per les quals estem molt agraïts als que van anar a votar amb la certesa que Compromís era l’opció política que els representava.
Els nostres bons resultats, sumats a la forta caiguda del PP i PSOE, que perden uns 4000 vots, ens confirma que a Benicarló estem despedint al bipartidisme, que l’alternativa és real, que s’està ampliant el ventall de colors i que Compromís està ben present dins d’este nou escenari. Estos resultats ens donen molta seguretat cara a les properes eleccions municipals de l’any que ve. Ara sí, es respiren aires de canvi al nostre poble.
No podem passar per alt el missatge clar que ha enviat la ciutadania. Vol noves formes de fer política, més properes, més participatives, més democràtiques, més justes. A Compromís sabem que encertem, que anem pel camí correcte. Seguirem escoltant, seguirem implicant dins del nostre projecte. Seguirem fent les coses com sabem fer-les.

Feu click ací per escoltar l’àudio