El regidor de Compromís a Benicarló Joan Manuel Ferrer en roda de premsa ha manifestat el seu desacord amb la visita que farà el president de la Generalitat a Benicarló i ha manifestat que “no li devem pleitesia a un president que no està actuant amb llegitimitat amb el poble valència i en especial amb a la ciutat i els ciutadans de Benicarló”.

Per a Compromís la visita d’Alberto Fabra a Benicarló es només una manera de fer-se la foto en un moment en què li serà difícil mirar a la cara als benicarlandos i sobre tot a l’equip de govern del PP encapçalat per l’alcalde Marcelino Domingo, ja que les promeses que ha fet a Benicarló ni les compleix ni té intenció de complir-les, i ha destacat “la construcció del col•legi públic Àngel Esteban, el retard en la construcció de la depuradora d’aigües, el passeig entre Benicarló i Peníscola, la comisaria de la policia autonòmica, el tan promès auditori municipal, entre d’altres”, promeses que se li han fet a Benicarló i que no té cap intenció de complir-les.

Com a exemple més recent ha destacat la rebaixa en més d’un 30% dels diners directes de la Generalitat per al pressupost municipal “Benicarló i els benicarlandos estem avançant i finançant amb recursos propis competències directes de la Generalitat en matèria de serveis socials” i critica “la disminució de recursos per al conservatori de música, contràriament al que fa en altres conservatoris del País Valencià” o “la posada en marxa dels serveis propis d’un centre de salut integral, CSI, com és el de Benicarló que sols té el nom i no te els serveis”.

El tancament de RTVV també suposa, segons els nacionalistes “una merma en la difusió dels interessos de Benicarló. Ara per exemple la fira de Sant Antoni o la pròpia inauguració de la Llum de les Imatges no es podrà vore arreu del nostre territori per culpa del tancament de RTVV”.

Es per això, conclou Ferrer, que “no assistirem a la inauguració. En lloc d’això estarem amb la gent del carrer que segurament voldrà fer-li saber al president Fabra l’autèntica realitat de la ciutadania benicarlanda que és molt diferent de la que ell ens vol fer vore” i que a més, “hi ha coses a Benicarló, que ni volent, les podem amagar”.