La gran afluència de gent que ja s’ha apropat a la seu del BLOC de Benicarló farà que es torne a obrir la seu per a poder seguir ajudant als ciutadans que no estan conformes o tenen un error en la quota cobrada. En paraules del regidor Joan Manuel Ferrer: “molta gent que no ha pogut vindre ens ha preguntat quins dies tornarem a estar” i es per això que es podran fer els recursos a la taxa el dilluns 13, dimarts 14 i dijous 16 d’agost amb l’horari de 19h a 21h.

Des de Bloc-Compromís de Benicarló també han volgut remarcar que els problemes amb el cobrament d’aquesta taxa estan provocats pels propis ajuntaments i pels alcaldes, que son els qui han facilitat les dades al consorci de fem i han insistit que tant els alcaldes del PP com els del PSOE van votar a favor d’aquesta taxa i son ells els responsables directes del cobramnet de la mateixa. No entenem com aquestos partits, el PP i PSOE ara volen fer reclamacions perquè això es voler enganyar a la gent desprès d’haver votat a favor de la taxa en l’assemblea del consorci”. A més, des de Bloc-Compromís pensen que tant el PP com el PSOE han d’explicar als seus votants per què van votar a favor d’aquesta taxa dient que era una taxa justa, sent coneixedors que el que realment venia era “una taxa injusta, abusiva i desmesurada” ha conclòs Ferrer.