Benicarló 13 de Desembre de 2011

Després de les pluges que van haver el dia 20 de novembre a la comarca,la desembocadura del Barranquet a Benicarló va estar un dels espais naturals benicarlandos més afectats ja que la riuada va provocar que tota la porqueria arrossegada quedara enganxada amb la vegetació. El BLOC-COMPROMIS ha esperat un temps prudencial per a que es pugués solucionar el problema per part de l’equip de gobern del PP benicarlando. Segons Ferrer “ja fa vora un mes de les pluges i la falta de reacció del Partit Popular és manifesta. No podem consentir que un paratge tan bonic quede en un estat tan lamentable de brutícia. Així ens ho han saber fet els ciutadans tant pel carrer com a la nostra pàgina web www.blocbenicarlo.com,  de manera que hem de fer aquesta denúncia”.

Segons el regidor nacionalista, “un espai tan preciós i tan nostre no es pot deixar així abandonat, i menys a l’època a la que estem, on l’abundància d’espècies aquàtiques és evident. Dóna vertadera llàstima vore les dificultats dels ànecs per poder desplaçar-se per la zona, amb els seus moviments llimitats per la gran quantitat d’ampolles, i altres deixalles”, i ha lamentat la pobra imatge que donem als propis benicarlandos i als visitants que han estat a la nostra ciutat durant aquestos dies festius

El BLOC-COMPROMIS espera que per a les vacances de nadal estiga aquest espai en perfectes condicions tant per a millorar les condicions de
les diverses especies que allí viuen com per tots els visitants puguen
gaudir d’aquest espai.

Àudio, Joan Manuel Ferrer, regidor del Bloc-Compromís:

A la premsa:
– Benicarló al día

– Cope Vinaròs

– Cadena SER

– 3×4.info