Benicarló, 12/10/2011

El regidor del BLOC a l’Ajuntament Benicarló i secretari comarcal d’aquesta formació, Joan Manuel Ferrer, ha donat suport a la plataforma en defensa de l’ensenyament públic i en valencià al darrer Ple de l’Ajuntament de Benicarló, lluint una samarreta de la plataforma.

 
http://www.blocbenicarlo.com/wp-admin/post.php?post=526&action=edit&message=1

 

Per a Ferrer és una reivindicació justa a la que cal sumar-se davant el deteriorament de l’ensenyament públic a favor del privat i concertat “que el PP està imposant en la nostra societat destinant recursos públics on no calen en un moment d’austeritat”. Especialment Ferrer va matisar que “no es poden eliminar dues línies publiques a l’Institut Ramón Cid de Benicarló en favor de dues línies concertades (privades) a la Salle i a la Consolació” i que això “és una reculada en favor d’allò públic en perjudici del sector privat”. També va criticar l’endarreriment de la construcció del col·legi Ángel Esteban a Benicarló i el Jaume I a Vinaròs. “Si es vol fer una aposta per l’educació pública, cal que aquests centres educatius estiguen ja construïts i funcionant”.

També en esta manifestació de principis, va voler donar suport a l’AMPA del Conservatori de musica ‘Mestre Feliu’ i va reclamar a la Generalitat que es faça càrrec dels sous dels professors, ja que segons Ferrer “és un centre educatiu que dona servei a molts pobles que els dotarà de futurs músics sobradament preparats i d’interès comunitari per a l’ensenyament musical de la comarca”. Per al Bloc “si aquesta és la prioritat que vol donar-li el PP a la cultura, la formació i la creació de llocs de treball, apanyats anem amb Rajoy”.

 

Ferrer concloïa fent responsables de la retirada del projecte per part de la Generalitat de l’Escola Oficial d’Idiomes que tenia que anar a Benicarló a la “picabaralla entre l’alcalde de Benicarló i de Vinaròs”, afirmant que “gràcies a la mala gestió i la picabaralla dels dos alcaldes, li han donat una bona excusa a la Generalitat per retirar que el projecte d’un centre educatiu públic com l’EOI vingués a Benicarló i la pugueren aprofitar tots els ciutadans de la comarca. És lamentable la postura d’aquest partit i la credibilitat del nostre alcalde”.

CADENA COPE:

CADENA SER