Els regidors del BLOC-Compromís a l’ajuntament de Benicarló, Ricardo Mascarell i Joan Manuel Ferrer, estaran presents demà donant suport a la manifestació que tindrà lloc a les 9 del matí a les portes del CEIP Àngel ESteban.

Aquesta manifestació convocada per l’AMPA, servirà per reivindicar, una vegada més, la necessitat d’una escola digna, demanant que comencen d’una vegada les obres promeses per l’equip de govern.

Des del Bloc ens lamentem de la doble manera d’actuar de l’alcalde de Benicarló, Marcelino Domingo, on per una part ha instat a l’AMPA del col·legi a que continue endavant amb la manifestació pero d’altra banda no ha complit les seues promeses respecte a aquest centre escolar, ja que en repetides vegades durant el curs passat va declarar que aquest curs 2011-2012 començaria ja amb el nou col·legi acabat.