El 22 de maig milers de valencianes i valencians van donar suport a la Coalició Compromís, tant a les Corts Valencianes com en els ajuntaments i per això hem assolit els millors resultats de la història del moviment valencianista progressista i ecologista. Per això, des de Compromís volem donar-vos les gràcies a totes les persones que heu participat activament en la campanya, tant en les xarxes socials com en el carrer, militants o simpatitzants, a tots els votants en general i volem explicar-vos com podeu continuar treballant per a que este projecte il·lusionador per al País Valencià continue creixent amb més força, ara més que mai quan ens enfrontem a unes Eleccions Generals i si treballem units i unides, podrem situar veus valencianes a Madrid, gent com tu, com nosaltres, que defense els nostres interessos al Congrés dels Diputats.

Per tot això, et convidem a que vingues este dissabte pel matí al Paranimf de la Universitat Politècnica de València a partir de les 11, perquè volem donar-te les gràcies i volem explicar-te com col·laborar amb Compromís.