Anit divendres va tindre lloc als jardins del Parador l’acte oficial de presentació de la nostra llista per a l’ajuntament de Benicarló a les properes eleccions de 22 de maig.

Centenars de benicarlandos i benicarlandes es van apropar al lloc per tal de vore en primera persona l’estrena de la nostra candidatura encapçalada per Ricardo Mascarell. Una llista que combina joventut amb veterania, però amb un denominador comú: la il.lusió i les ganes de treballar per fer un Benicarló millor.

A la presentació van intervenir:
Joan Manuel Ferrer, secretari del Bloc a les comarques Maestrat-Ports i cap de llista número 2, qui va fer un discurs sobre les carències de les nostres comarques, carències que seran resoltes amb el nostre govern.
Marta Escudero, cap de llista nº 3 per la coalició Compromís a les eleccions autonòmiques per Castelló i integrant de la candidatura municipal. Marta va fer una magnífica intervenció, fent un repàs al panorama polític actual emprant un símil mariner. També va destacar les ganes amb que afronta la seua candidatura a les Corts Valencianes.
Josep Maria Pañella, president nacional del Bloc i diputat autonòmic, qui ens va fer una magnífica radiografia de la preocupant situació actual de la nostra comunitat, en matèria de sanitat, transports, cultura, atur, economia, etc
Ricardo Mascarell, candidat a l’alcaldia, va tancar l’acte amb un discurs ple de sentiment i emotivitat, fent una crida als benicarlandos i benicarlandes i demanant el seu compromís per a que el proper 22 de maig canvie el govern de Benicarló i així adreçar el rumb de la ciutat. I ho va fer proposant una política de carrer, de tu a tu, propera als ciutadans, amb una frase que ho diu tot: NOMÉS ENS FALTES TU.

Després de les intervencions, es va projectar un vídeo on cada un dels 21 integrants de la llista era presentat i feia una proposta per a millorar Benicarló i a continuació van pujar tots a l’escenari per tal de fer-se vore davant del nombrós públic que es va apropar al Parador.

En acabar l’acte es va servir un aperitiu per a tots els assistents, moment que es va aprofitar per poder parlar d’una manera més informal i més propera amb els presents.

Enllaços externs:
ACTUAL TV, a partir del minut 22
CADENA COPE
3×4.info
NOTICIAS 964