Amb el suport de més de 500 persones, la Coalició Compromís ha fet un acte multitudinari a la ciutat de València per a presentar les seues prioritats de govern per a posar en marxa després de les eleccions del 22 de maig. Joan Ribó, Josep Maria Pañella, Mireia Mollà, Mònica Oltra i Enric Morera han intervingut en un acte on també han parlat altres candidats locals i autonòmics i on s’han llançat projectes i iniciatives per a canviar la situació catastròfica que pateix el País Valencià per culpa dels governs valencià i central.

El BLOC de Benicarló ha estat present a este acte amb una representació encapçalada pel nostre candidat a l’alcaldia, Ricardo Mascarell. També han acodit altres integrants de la llista local, com el secretari comarcal Joan Manuel Ferrer “Quiteri”, i Juan Gomis. A més a més, Marta Escudero, integrant de la llista local pero també cap de llista número 3 de la Coalició Compromís per la circumscripció de Castelló ha segut una de les protagonistes de l’acte degut a la seua intervenció que ha precedit precissament la del president del BLOC i diputat autonòmic Josep Maria Pañella. En esta intervenció, Marta ha enumerat una sèrie de propostes socials i culturals que seran prioritats de govern per a la Coalició Compromís.

L’acte ha culminat amb la pujada a l’escenari de tots els caps de llista locals, ente ells Ricardo, moment que s’ha aprofitat per a la típica sessió fotogràfica amb altres candidats.